A honlap cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü
Itt jársz: > >

CÉGEKNEK

 
 

Orchidea Selyemvirág Webáruház logo Ha céges érdeklődő vagy, ez neked szól!

Cégeknek szóló leírás

Selyemvirág vásárlás kiskereskedelmi webáruházból

A leírásból megtudhatod,

 • hogyan juthatsz hozzá cégként nem temetőbe való selyemvirághoz kis, illetve nagy mennyiségben,
 • minimális vásárlási mennyiség és rendelési érték nélkül, min. 3 hónapos garanciával

Nem kell többet

 • félned, hogy nem tudsz kis mennyiségben rendelni selyemvirágot, műgyümölcsöt,
 • úgy érezned, hogy jobb, ha nem rendelsz, mert nem tudod visszaküldeni.

Kifejezetten neked szól a leírás, ha

 • néhány darabot vagy nagy mennyiséget szeretnél rendelni.
 • nem szeretnéd figyelni, hogy eléred-e a rendeli összeghatárt
 
garanciajelvények
 

Tudom, hogy úgy érzed, hogy lutri az online selyemvirág vásárlás, különösen cégeknek...
Tény, hogy általában csak nagy mennyiségben lehet vásárolni és az elállási jogot sem lehet cégként érvényesíteni.
Sokan hívnak fel úgy, hogy csak pár darabot szeretnének a kirakatba, irodába rendelni. Egyik vásárlóm mesélte, hogy mire hozzám eljutott, már megfogalmazódott benne egy mondat:

"ÚRISTEN, MIT FOGOK CSINÁLNI 12 CSOKORRAL?!"

Ennyi volt a minimum rendelhető abból, amit szeretett volna. Ugyanezt megtalálta nálam és végül 3 csokorral rendelt, mert csak ennyire volt szüksége!

Látom, hogy téged is érdekelnek a nem temetői selyemvirágok és neked is fontos, hogy minél kényelmesebben tudd a megfelelő mennyiséget megrendelni. Nekem pedig a célom, hogy ebben segítséged nyújtsak neked!

Amikor eldöntöttem, hogy a selyemvirágokkal fogok foglalkozni, azt is eldöntöttem, hogy nem akarok senkit kizárni a vásárlásból. Ezért biztos lehetsz benne, hogy nálam csak annyit kell megrendelned, amennyire szükséged van.

Az Orchidea Selyemvirág Webáruház pont neked való, mert az elkészítésénél arra törekedtem, hogy kisvállalkozásoknak és nagyobb cégeknek is megfeleljen.

 

Az Orchidea Selyemvirág Webáruházban
ezért

- nincs minimális rendelhető mennyiség
- nincs minimális rendelés érték
viszont
- van minden termékre kiterjedő pénzvisszavásárlási garancia
- van választható ajándék a kosár oldalon
- van törzsvásárlói program a regisztrált vásárlóknak

- 100 db feletti mennyiségnél kedvezmény.

Miért nincsenek ilyen feltételek ebben a webáruházban?

 

1) Nekem minden vásárlóm egyaránt fontos, legyen akár magánszemély vagy cég vagy közintézmény.

2) A kisvállalkozásoknak és a nagyobb cégeknek, azaz neked is jogod van hozzá, hogy kényelmesen vásárolhass selyemvirágot.

3) Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz elutasítva a megrendelésed csak azért, mert 1 db 370 Ft-os selyemvirágot vagy műgyümölcsöt rendeltél a kirakatodba/irodádba.

4) Nem kell félned attól, hogy az elállási jog nem vonatkozik rád, mert a 3 hónapos pénzvisszavásárlási garancia cégekre is vonatkozik.

5) Nem kell tovább szenvedve gondolkodnod, hova teszed a feleslegesen megvásárolt mennyiséget.

+1. A regisztrált vásárlók részt vesznek a törzsvásárlói programban, ami már 10.000 Ft feletti (össz)vásárlás esetén állandó kedvezményt biztosít a következő vásárlástól.

 

Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha lenne időd személyesen megnézni minden boltot, de mivel nem megoldható, ezért a második legjobb megoldás a kisvállalkozásoknak és nagyobb cégeknek is szóló webáruház.

Gondolj csak bele, mennyit selyemvirágot kellene megvenned, ha nem töröltem volna el ezeket a feltételeket (A selyemvirág kartonok 2-144 db virágot/csokrot tartalmaznak, valamint egy 10.000 Ft-os rendeléshez 27 db 370 Ft-os selyemvirágot kell megvenned)?

 

Úgy érzed, hogy álmodod? Nyugodtan rágd meg magadban és gyere vissza pár nap múlva, de látni fogod, hogy semmi nem változott.

 

Ha viszont boldogan vetnéd bele magad a vásárlásba és már most szeretnél választani, akkor kattints a gombra, amely visszavisz a főoldalra és nézd meg az webáruházban szereplő selyemvirágokat és egyéb termékeket. Ne feledd: a törzsvásárlói programmal állandó kedvezményhez juthatsz már a következő vásárlástól!

 

Orchidea Selyemvirág Webáruház - Most választok

 

Attól tartasz, hogy mindez csak egy szép álom és nem a valóság?
Hadd legyek őszinte: A nagy vásárlóim 80%-át céges megrendelők alkotják. Őket és téged fosztanálak meg a lehetőségtől, ha nem engednélek vásárolni.

 

Orchidea Selyemvirág Webáruházban nem kínálok kevesebbet a cégeknek, mint

 • már 1 db-tól megrendelhető termékeket
 • rendelési összeghatár nélkül
 • 3 vagy 12 hónapos garanciával
 • a regisztrált vásárlóknak törzsvásárlói programmal
 • 100 db felett egyszeri 10%, 200 db felett pedig egyszeri 20% kedvezmény

 

Szeretnél te is cégként vásárolni a garanciás selyemvirágokból, műfenyőkből, műnövényekből? Kattints a gombra, mely a főoldalra visz és nézz körül a webáruház kínálatában.
 

 

"A megrendelésem zökkenőmentes volt, a tulajdonos nagyon segítőkész, telefonon is felhívott a termékekkel kapcsolatosan. Ez közvetlen és jól esett.Hamar megkaptam a terméket.Max.elégedett vagyok. Köszönöm Bea!"

Icu52

"Köszönöm a napraforgókat, valóban olyan szépek, mintha élő virágok lennének és amilyenek a képen is voltak. Külön köszönöm a kedves levelét és az ajándék gyertyát!

Selyemvirágos szép napot kívánok én is!"

S-I. Julianna

"2 napja rendeltem meg a viragot es ma mar at is vehettem. A honlap nagyon attekintheto, konnyen kezelheto, koszonom a visszajelzest es a tajekoztatast. A viragok gyonyoruek, kifogastalan a minoseguk es a szerviz is amit kaptam nagyon biztato. Ilyen egy jo termek jol dokumentalva es jol eljuttatva a vevohoz, gratulalok es igy tovabb."

B. Judit