A honlap cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatban találsz.
Termékek Menü

Kara Beatrix

 

Köszöntelek!

Kara Beatrix selyemvirág tanácsadóKara Beatrix selyemvirág tanácsadó vagyok, szólíthatsz Beatrixnek vagy Beának is. Magánszemélyekkel és vállalkozásokkal ismertetem meg az igazi selyemvirágokat és segítek, hogy helyesen használják fel azt céljaik érdekében.

Az első találkozásom a művirággal ugyanúgy történt, mint bárki másnál: A családdal együtt mentünk ősszel a temetőbe és megvettük, hogy télen is szépek legyenek a sírok. Ugyanazt a "minőséget" vettük meg, mint bárki más.

Mikor elvesztettem nagypapám, megváltozott minden. Már nem azt néztem, hogy mindegy csak művirág legyen, hanem megadott színt, minőséget kezdtem keresni.
Ismerős? Én a lila virágokat kerestem, lehetőség szerint a vízcseppeseket és elsősorban rózsát, hogy mindenki tudja, hogy én vittem azt a virágot...
Mivel már nem találtam azt a minőséget, színt, amit mindig kerestem, én is az internet felé vettem az irányt és megdöbbenve láttam, hogy nem tudom beszerezni, csak ha elsétálok a virágoshoz. Ez vezetett a végső döntéshez!

2012-ben úgy döntöttem, hogy elindítom a vállalkozásom. Ekkor már egyértelmű volt, hogy a termékcsoport a selyemvirág lesz. DE nem a temetői minőség, hanem az igazi selyemvirág, aminek sokkal jobb a minősége!

Küldetésem
Hiszem, hogy a selyemvirág több mint egy művacak!
Feladatomnak tekintem, hogy minél többekkel - legyenek magánszemélyek vagy vállalkozók - megismertessem az igazi selyemvirágot, a minőségi műgyümölcsöket és műfenyőket. Hasznos információkkal elősegítsem, hogy megtanulják a helyes felhasználási módjait, ezáltal hosszú ideig élvezhessék a választott dekorációt.
Ennek részeként 2013-ban elindítottam a Művirág-Selyemvirág Blogot, melyhez 2015-ben külön tanácsadói oldalt készítettem.
Akik engem választottak
Az alábbi térképen az ügyfeleim területi elhelyezkedését láthatod, mindig az aktuális állapotot.
A te településednél van már jelzés?
Rólam írták

"Szívből ajánlom Beatrixet!
Precíz, lelkiismeretes munkája a jó izlésével párosul. Kreatív megoldásokat javasol és a végeredmény mindig tökéletes!"

Markovics Annabell

"Hihetetlenül tetszik az a szemlélet és attitűd, amivel Kara Beatrix selyemvirág tanácsadó vezeti a vállalkozását. Például ügyfél-orientált és emiatt biztosan tudom, hogy mindent elkövet, hogy dekoratív irodákat és boldog ügyfelekkel vegye körül magát. Ugyanakkor kifinomult szépérzéke miatt a legtanácstalanabb, ötlet nélküli ügyfél is rábízhatja magát, Beatrix megálmodja a neki szóló, egyedi kompozíciót, dekorációt."
Talabos Viktória,a kasszarobbantó Facebook-oldalak specialistája

Hogyan választom ki a kínálatot?
Ha új selyemvirágot keresek, távolról és közelről is megnézem. Fontos, hogy csak nagyon közelről, vagy maximum 50 cm-ről lehessen látni, hogy nem igazi. Néha azért előfordul, hogy becsap a szemem ezért is készítek közeli képeket is. Most már dekorációkat, koszorúkat és egyéb dolgokat is készítek a selyemvirágokból, saját ötletek alapján, de a minőségre mindig odafigyelek.
Miért válassz engem?
• a webáruházban forgalmazott termékeket a családommal együtt használjuk, teszteljük
• nincs minimális vásárlási érték
• nincs minimális vásárolható mennyiség
• a néhány darabos (jelenleg nem beszerezhető) termékek „1-3 db” jelzést kapnak, így nem kell rákérdezned, hogy van-e a kívánt mennyiség, csak megnézed a készletet a terméklapon
• részletében nagyítható fő kép a terméklapon + részletkép(ek)
• a terméklapon igyekszem minél több információt, saját tapasztalatokat is leírni
• termékcsoportonként ingyenesen letölthető információs füzeteket készítettem a legfontosabb információkkal
• vásárlóink véleményét is olvashatod a terméklapon (nem mindenki ír) és gyűjtőoldalon
• minden terméklapon megtalálod, mikor lehet leghamarabb átvenni (a szállítás + 48 óra), ha korábban is át tudod venni, akkor levélben értesítelek
• kiegészítő termékeket is forgalmazok, hogy mindent egy helyen találj meg
• az elállási jog mellett, min. 3 hónapos garanciát adok minden termékre
• egyedi kérést is teljesítek (bár erre az elállási jog nem érvényes, de a garancia igen), a megrendelés véglegesítése előtt képet küldünk róla. Egyedi megrendeléseimről itt találsz képeket.
• dekoráció/csokor készítéshez díjmentes tanácsot is adok
• rövid időn belül válaszolok a levelekre, ha nem tudom a telefont felvenni, visszahívlak (ha kiírja a telefonszámod). Ha nem tudok azonnal információt adni, rövid, 1-2 napos határidővel utánanézek

Ha kérdésed van, tedd fel bátran az info@orchideaselyemvirag.hu email címen vagy a +36 70 610 6800 telefonszámon.

.